WolfenDoom: Blade of Agony

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
WolfenDoom: Blade of Agony

Käyttöliittymä OpenGL
Lisenssi Proprietary
Kotisivu https://boa.realm667.com
Lähdekoodi hgithub.com/Realm667/WolfenDoom

WolfenDoom: Blade of Agony on Realm667-yhteisön kehittämä tarinavetoinen räiskintäpeli, jota ovat inspiroineet toisen maailmansodan räiskintäpelit 90- ja 2000-luvun alkupuolelta kuten Wolfenstein 3D, Medal of Honor ja Call of Duty, mutta nopeammalla pelinopeudella Doomin hengessä! Peliä voidaan pelata itsenäisesti käyttämällä GZDoom-pelimoottoria alustana.

Pelin ominaisuudet ovat paljon muuta kuin klassiset FPS-pelit, jotka ovat sitä kovasti inspiroineet. Blade of Agony-projekti tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen. Sillä on myös monia ominaisuuksia, joita ei usein käytetä lähdeporttiprojekteissa. Blade of Agony todella työntää GZDoomin rajoihinsa.

Tarina[muokkaa]

On vuosi 1942 ja sota lähestyy huippuaan. Yhdysvallat on liittynyt liittoutuneiden joukkoihin ja neuvostoliitot ajavat eteenpäin itään. Sodan vuorovedet ovat kääntymässä ja Hitlerin voitto näyttää yhä enemmän käsityksensä ulkopuolella. Natseilla on kuitenkin pakkomielle ihmiskokeista ja okkulttisista esineistä. Liittoutuneiden johtajat torjuvat tämän mahdollisuuden hölynpölynä. Siitä huolimatta jotkut pelkäävät edelleen sitä, mitä Führer voi tehdä. Tilanne on kuitenkin hämärä ja vähän on varmaa tietoa.

Olet Kapteeni. William "B.J." Blazkowicz, liittolaisten vakooja, peloton riskinottaja ja suuri sotilas. Roolisi on kuitenkin muuttunut. Olet jäänyt eläkkeelle aktiivisista tehtävistä ja nyt olet kärjenpää-operaatio järjestelmäanalyytikkona. Ajattelit, että se olisi oikea valinta - johtava ja motivoiva likaisen työn tekemisen sijaan, mutta olet viime aikoina kasvanut levottomaksi. Ainakin muutama päivä sitten kun sait salatun viestin vanhalta ystävältäsi ja toveriltasi kapteeni Douglas Blakelta, kutsuen sinut takaisin tehtävään...

Asennus[muokkaa]

FlatPak asennus[muokkaa]

WolfenDoom: Blade of Agony voidaan asentaa Flatpak Flathub Storen kautta useisiin Linux pohjaisiin jakeluihin. Voit myös asentaa ohjelman komentoriviltä komennolla:

Komennot, jotka alkavat $-merkillä suoritetaan tavallisena käyttäjänä ja komennot, jotka alkavat #-merkillä suoritetaan pääkäyttäjänä. Katso myös su, sudo ja doas.
 $ flatpak install flathub com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Ohjelman käynnistys tapahtuu komentoriviltä seuraavasti.

 $ flatpak run com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Ohjelman päivitys tapahtuu komentoriviltä seuraavasti.

$ flatpak update com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Ohjelman käyttäjäkohtainen poisto tapahtuu komentoriviltä seuraavasti.

$ flatpak --user uninstall com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Ohjelman poistaminen järjestelmänlaajuisena tapahtuu komentoriviltä seuraavasti.

# flatpak uninstall com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony
Tällä hetkellä vaikuttaa että Flatpak paketti on jotenkin rikki.

Käynnistäminen tapahtuu esimerkiksi komentoriviltä:

# flatpak run com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Päivittäminen tapahtuu esimerkiksi komentoriviltä:

# flatpak update com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Poistaminen tapahtuu esimerkiksi komentoriviltä:

# flatpak uninstall com.realm667.WolfenDoom_Blade_of_Agony

Snap asennus[muokkaa]

WolfenDoom: Blade of Agony voidaan asentaa Snap:in kautta Debian- ja Ubuntu-pohjaisiin jakeluihin Canonical Snapcraft https://snapcraft.io/boa Storesta. Voit myös avata komentorivin ja komentaa:

Komennot, jotka alkavat $-merkillä suoritetaan tavallisena käyttäjänä ja komennot, jotka alkavat #-merkillä suoritetaan pääkäyttäjänä. Katso myös su, sudo ja doas.
# snap install boa