Keskustelu:Kannettavat

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sivun otsikosta tulee kyllä mieleen, että mainita voisi, jos joku tietää, toimivatko nämä laitteet ihan oikeasti Linux-käytössä, eli kaikki lisälaitteet ja ominaisuudet ilman ongelmia. --Echramath 15. tammikuuta 2006 kello 03:59:43 (EET)

IBMllä on kannettavia, jossa useat Linuxit pyörivät hyvin. Kommentin jätti Käyttäjä:212.54.21.157. – Nike 25. maaliskuuta 2006 kello 17:30:50 (EET)

IBM/Lenovo[muokkaa]

TP TP60 tai T60P Lenovon vajaan puoli vuotta vanhan ilmoituksen mukaan olisi pitänyt tulla myyntiin valmiiksi asennetulla susella, mutta mistään muulata tätä en ole löytänyt oikeasti myynnissä ilman käyttöjärjestelmää, kuin osoitteesta http://www.linuxcertified.com/linux-laptop-lc2500.html . Lenovolta ei saa mitään TP:tä tällä hetkellä mitään yritys-läppäreitä ilman käyttöjärjestelmää. Sitten varmaan onnistuu, jos oikeasti tillaa niitä jollekin yritykselle ja ison kasan.

Tietoasema ja verkkokauppa.com[muokkaa]

Tuossa juuri tiedustelin spostitse tietoasemalta läppäreistä ja vastaus tuli:

"Terve,

Valikoimistamme ei valitettavasti löydy tällä hetkellä kannettavia jotka toimitetaan ilman käyttöjärjestelmää.

Tässä pari vaihtoehtoa kannettavasta Windows XP:llä: ..."


"TIETOASEMA OY

TUOMAS NIEMINEN Myymäläpäällikkö"


Kiitos ja näkemiin. Eli, kun kerran tietoasemalta ja verkkokauppa.com:ista ei linux-(ystävällisiä)koneita saa, niin poistan ne nyt tuosta listasta viemästä turhaan tilaa. Ei ole iso vaiva lisätä niitä sinne, jos tilanne joskus muuttuu.

Hyvä että tätä joku ylläpitää. Nämä kommentit on kuitenkin aiheellista allekirjoittaa. Eikä rekisteröintikään tekisi pahaa ;) --Maakuth 10. maaliskuuta 2007 kello 14:08:49 (EET)