Headweb

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli sisältää vanhentunutta tietoa. Se on säilytetty historiallisista syistä, mutta sitä ei kannata yrittää päivittää. Sisältöä voi hyödyntää muilla sivuilla sen ajantasaisilta osin.

Headweb

Suoratoisto käynnissä
Käyttöliittymä Flash, Silverlight
Lisenssi suljettu
Kotisivu www.headweb.com

Headweb on elokuvapalvelu, jossa voi vuokrata elokuvia. Elokuvat eivät ole kopiosuojattuja, mutta niissä käytetään vesileimatekniikkaa. Vuokratut elokuvat esitetään suoratoistona Flashillä tai Silverlightilla.

Joidenkin elokuvien katselemiseen vaaditaan Microsoft Silverlight, joka voidaan asentaa Linuxin Firefoxiin käyttäen Pipelight nimistä ohjelmaa. Moonlight ei sovellu elokuvien katseluun.

Klikkaamalla hakukentän alla olevaa linkkiä "Lisää vaihtoehtoja", voit elokuvia hakiessasi jättää hausta pois ne elokuvat, jotka eivät toimi haluamallasi laitteella tai käyttöjärjestelmällä. Videon vuokraus onnistuu helposti. Maksaminen tapahtuu Visa, Visa-electron tai Mastercardin avulla. Kuvan laatu on 720p ja/tai 1080pja nykimistä esiintyy harvemmin. Palvelu siis toimii vanhemmillakin tietokoneilla.

Haedweb toimii myös mediakeskusohjelmisto Boxeessa. Mene Boxee Apps -ohjelmasovelluksiin ja lisää uusi lähde

http://sc.headweb.com/boxee 

ja klikkaa valmis. Boxee hakee ja asentaa Headwebin yhteysohjelman. Headwebin sovellus näkyy Boxee Apps -ohjelmasovelluksissa.

Silverlight-videoiden toisto[muokkaa]

Jotkin Silverlightilla toteutetut suoratoisto videot vaativat toimiakseen Pipelightin ja xattr-tuen. Katso asennusohje Pipelightiin. Xattr-paketin voit asentaa seuraavalla komennolla:

sudo apt-get update && sudo apt-get install attr 

sekä Silverlight 5.0 version kytkettäväksi käyttöön, joka onnistuu seuraavalla komennolla:

sudo pipelight-plugin --disable silverlight --enable silverlight5.0

Silverlightin käyttöön ottamiseen jälkeen vaaditaan vielä UAControl-lisäosa Firefox-selaimeen ja sen asetuksiin lisättään rimpsu, että luulee Windowsiksi.

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:29.0) Gecko/20131011 Firefox/29.0

UAControl muuttaa selaimen tunnistetietoja aina automaattisesti kun Headwebin sivuille siirrytään.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]