Ero sivun ”Käyttäjä:LinuxMan” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
98 merkkiä lisätty ,  24. marraskuuta 2020
p
Rivi 82: Rivi 82:


== Kolme Suurta ==
== Kolme Suurta ==
''Kolme Suurta'' on nimitys kolmelle suosituimmalle käyttöjärjestelmälle: [[Ubuntu]], [[Windows XP]] ja [[macOS]]. Jos joltakulta täysin tekniikkataidottomalta mummolta ilman supernörttimäistä, vuonna 2020 BBS-purkkia ylläpitävää, [[Tiny Core Linux]]ia tai [[Gentoo]]ta käyttävää pojanpoikaa kysyy, hän tulee varmasti olemaan tietoinen että ainakin WinXP on olemassa. Jos kysytään vielä nuoremmalta henkilöltä, saattavat jopa termit OS X ja Linux soittaa kelloa. Suuryrityksille jotka haluavat portata ohjelmiaan mahdollisimman monelle alustalle on vielä Ubuntu tullut Linuxin synonyymiksi, mikä hämmensi minua suuresti kun olin vielä pikkuinen. Iskä miksi [[SourceForge|sourse forke]] sanoo vintous, makos ja linuks kun mul on upuntu? Eiks tää ohjelma oo mun tietsikalle?  
''Kolme Suurta'' on nimitys kolmelle suosituimmalle käyttöjärjestelmälle: [[Ubuntu]], [[Windows XP]] ja [[macOS]]. Jos joltakulta täysin tekniikkataidottomalta mummolta ilman supernörttimäistä, vuonna 2020 BBS-purkkia ylläpitävää, [[Tiny Core Linux]]ia tai [[Gentoo]]ta käyttävää pojanpoikaa kysyy, hän tulee varmasti olemaan tietoinen että ainakin WinXP on olemassa. Jos kysytään vielä nuoremmalta henkilöltä, saattavat jopa termit OS X ja Linux soittaa kelloa. Suuryrityksille jotka haluavat portata ohjelmiaan mahdollisimman monelle alustalle on vielä Ubuntu tullut Linuxin synonyymiksi, mikä hämmensi minua suuresti kun olin vielä pikkuinen.
<blockquote>
''Iskä miksi [[SourceForge|sourse forke]] sanoo vintous, makos ja linuks kun mul on upuntu? Eiks tää ohjelma oo mun tietsikalle?''
</blockquote>
- ██████ "LinuxMan" ████████, 20██


[[Luokka:Debian GNU/Linux]]
[[Luokka:Debian GNU/Linux]]
1 122

muokkausta

Navigointivalikko