Ero sivun ”Friture” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
30 merkkiä lisätty ,  23. elokuuta 2019
p
reaaliaikainen
(Friture)
 
p (reaaliaikainen)
Rivi 9: Rivi 9:
}}
}}


'''Friture''' on avoimen lähdekoodin audiosignaalin analysointiohjelmisto eli RTA. Se on saatavana Linuxin lisäksi myös Windowsiin ja Mac OS:siin.
'''Friture''' on avoimen lähdekoodin audiosignaalin reaaliaikainen analysointiohjelmisto eli RTA. Se on saatavana Linuxin lisäksi myös Windowsiin ja Mac OS:siin.


Frituren tarkoituksena on auttaa audiosignaalin analysoinnissa ymmärtää tämän signaalin ominaisuuksia (perus, harmoniset, palautteet jne.) Kuvata lähteen, huoneen, vastaanottimen käyttäytymistä (jälkikaiunta, vahvistuspiikit jne.) Tai tehdä säätöjä esikäsittelyssä (huoneen tasaus). Tämä saavutetaan tarjoamalla joukko widgettejä audiodatan visualisoimiseksi.
Frituren tarkoituksena on auttaa reaaliaikaisen audiosignaalin analysoinnissa ymmärtää tämän signaalin ominaisuuksia (perus, harmoniset, palautteet jne.) Kuvata lähteen, huoneen, vastaanottimen käyttäytymistä (jälkikaiunta, vahvistuspiikit jne.) Tai tehdä säätöjä esikäsittelyssä (huoneen tasaus). Tämä saavutetaan tarjoamalla joukko widgettejä audiodatan visualisoimiseksi.


==Asennus==
==Asennus==
10 147

muokkausta

Navigointivalikko