Ero sivun ”AUR” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muutosta koossa ,  22. lokakuuta 2016
p
vaihdoin yaourtin pacauriin, joka on turvallisempi AUR-työkalu, https://www.reddit.com/r/archlinux/comments/4azqyb/whats_so_bad_with_yaourt/
Ei muokkausyhteenvetoa
p (vaihdoin yaourtin pacauriin, joka on turvallisempi AUR-työkalu, https://www.reddit.com/r/archlinux/comments/4azqyb/whats_so_bad_with_yaourt/)
Rivi 4: Rivi 4:


==Pakettien asentaminen==
==Pakettien asentaminen==
Paketteja voidaan asentaa AUR:sta käsin lataamalla, purkamalla ja paketoimalla, mutta myös valmiita työkaluja on saatavilla, joiden avulla asentaminen onnistuu automaattisesti, esimerkiksi [https://wiki.archlinux.org/index.php/Yaourt Yaourt]. ArchWikistä löytyy [https://wiki.archlinux.org/index.php/AUR_Helpers lista] kaikista AUR-työkaluista. Tälläisen työkalun käyttäminen on suotavaa, sillä tällöin päivitykset asentuvat muiden pakettien mukana, eikä niitä tarvitse käsin asentaa.
Paketteja voidaan asentaa AUR:sta käsin lataamalla, purkamalla ja paketoimalla, mutta myös valmiita työkaluja on saatavilla, joiden avulla asentaminen onnistuu automaattisesti, esimerkiksi [https://wiki.archlinux.org/index.php/pacaur pacaur]. ArchWikistä löytyy [https://wiki.archlinux.org/index.php/AUR_Helpers lista] kaikista AUR-työkaluista. Tälläisen työkalun käyttäminen on suotavaa, sillä tällöin päivitykset asentuvat muiden pakettien mukana, eikä niitä tarvitse käsin asentaa.


===Pakettien asentaminen käsin===
===Pakettien asentaminen käsin===
3 173

muokkausta

Navigointivalikko