Ero sivun ”Adblock Plus” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
359 merkkiä lisätty ,  8. helmikuuta 2014
p
ei muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 8: Rivi 8:
}}
}}


'''Adblock Plus''' on lisäosa [[Firefox]] ja [[Chrome]] -selaimille, jolla voidaan suodattaa mainoksia nettisivuilta. Adblockin käyttömahdollisuudet eivät kuitenkaan rajoitu pelkkään mainosten suodattamiseen, vaan sitä voidaan käyttää myös haitallisen sisällön, kuten seurantaskriptien ja haittaohjelmia levittävien nettisivujen suodattamiseen. Listoja löytyy [http://wiltteri.net/ wiltteri.net] -sivulta.
'''Adblock Plus''' on lisäosa [[Firefox]] ja [[Chrome]] -selaimille, jolla voidaan suodattaa mainoksia nettisivuilta.
 
Adblockin käyttömahdollisuudet eivät kuitenkaan rajoitu pelkkään mainosten suodattamiseen, vaan sitä voidaan käyttää myös haitallisen sisällön, kuten seurantaskriptien ja haittaohjelmia levittävien nettisivujen suodattamiseen. Nykyisin myös mainokset ovat yleiseti käytetty [https://www.cert.fi/tietoturvanyt/2014/02/ttn201402071359.html haittaohjelmien levityskanava]. Mainosten tullessa erillisiltä mainospalvelimilta, myös niitä käyttävät luotettavat sivustot saattavat olla saastuneita.
 
Suodatinlistoja löytyy muun muassa [http://wiltteri.net/ wiltteri.net] ja [https://easylist.adblockplus.org/ easylist.adblockplus.org] -sivuilta.


== Asennus ==
== Asennus ==

Navigointivalikko