Ero sivun ”Matkapuhelimet” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
563 merkkiä lisätty ,  5. huhtikuuta 2013
Rivi 14: Rivi 14:


===Neo FreeRunner===
===Neo FreeRunner===
Neo FreeRunner on [[OpenMoko]]-alustalla varustettu "avoin" älypuhelin. Laite julkistettiin suurin odotuksin, joskin siinä ilmeni tuotannon aloittamisen jälkeen pieniä virheitä rautasuunnittelussa. Laitetta valmistettiin pari tuotantoerää joka myytiin heti loppuun. Sen jatkokehitys lopetettiin, joskin rautakehitystä on jatkettu Internetissä verkkaisesti [http://wiki.openmoko.org/wiki/Gta02-core Gta02-core] projektissa.
Neo FreeRunner (''aka gta02-core'') on [[OpenMoko]]-alustalla varustettu "avoin" älypuhelin. Laite julkistettiin suurin odotuksin, joskin siinä ilmeni tuotannon aloittamisen jälkeen pieniä virheitä rautasuunnittelussa. Laitetta valmistettiin pari tuotantoerää joka myytiin heti loppuun. Sen jatkokehitys lopetettiin, joskin rautakehitystä on jatkettu Internetissä verkkaisesti [http://wiki.openmoko.org/wiki/Gta02-core Gta02-core] projektissa.
 
=== Gta03-core ===
 
Projekti tiedettävästi oli olemassa, mutta sen nopeasta loppumisesta ja taustoista on vähän tietoa.
 
=== Gta04-core ===
 
Gta04 on nykyinen OpenMokon ekosysteemin aktiviinen projekti. Se tuottaa toimivan piirikortin jonka voi vaihtaa alkuperäiseen OpenMokon koteloon ja käyttää sen akkua. Sen voi ostaa joko pelkkänä kalustettuna piirikorttina näyttöineen tai täydellisenä puhelimena kuorineen ja akkuineen.
 
* [http://wiki.openmoko.org/wiki/GTA04 openmoko.org/wiki/GTA04]
* [http://www.gta04.org gta04.org]


==Android==
==Android==
1 325

muokkausta

Navigointivalikko