Ero sivun ”Fedora/Asennus/Viimeistely” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
34 merkkiä lisätty ,  29. joulukuuta 2012
→‎RPM Fusionin ja Livnan kautta saatavia paketteja: Korjaa "Lisää tai poista ohjelmistoja" sijainti GNOME3-aikaan.
(→‎Epävirallisten pakettivarastojen asentaminen: Käytä "yum install"ia "rpm -ivh":n sijaan. Se toimii, ei anna varoitusta tietokannan muokkamisesta yumin ulkopuolella ja asentaa riippuvuudet)
(→‎RPM Fusionin ja Livnan kautta saatavia paketteja: Korjaa "Lisää tai poista ohjelmistoja" sijainti GNOME3-aikaan.)
Rivi 53: Rivi 53:


==RPM Fusionin ja Livnan kautta saatavia paketteja==
==RPM Fusionin ja Livnan kautta saatavia paketteja==
Alla on lueteltu joitakin RPM Fusionin ja Livnan kautta asennettavissa olevia [[paketinhallinta|paketteja]]. Paketteja voi asentaa joko [[GUI|graafisesti]] esimerkiksi [[PackageKit]]-ohjelmistolla ([[Gnome]]n alla ''Ohjelmat'' --> ''Lisää tai poista ohjelmistoja'' tai [[KDE]]:ssa ''K-valikko'' --> ''Ylläpito'' --> ''Lisää tai poista ohjelmistoja'') tai komentoriviltä [[yum]]-ohjelmalla.
Alla on lueteltu joitakin RPM Fusionin ja Livnan kautta asennettavissa olevia [[paketinhallinta|paketteja]]. Paketteja voi asentaa joko [[GUI|graafisesti]] esimerkiksi [[PackageKit]]-ohjelmistolla ([[Gnome]]n alla ''Sovellukset'' --> ''Järjestelmätyökalut'' --> ''Lisää tai poista ohjelmistoja'' tai [[KDE]]:ssa ''K-valikko'' --> ''Ylläpito'' --> ''Lisää tai poista ohjelmistoja'') tai komentoriviltä [[yum]]-ohjelmalla.


===Laiteajureita===
===Laiteajureita===
143

muokkausta

Navigointivalikko