Ero sivun ”SystemRescue” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
5 merkkiä lisätty ,  30. maaliskuuta 2009
p
ei muokkausyhteenvetoa
p (pois turhasta luokasta)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
SystemRescueCD on [[Gentoo]]-pohjainen järjestelmän palauttamiseen, muokkaamiseen ja varmuuskopiointiin suuntautunut [[jakelu]]. SystemRescueCD:tä käytetään tyypillisesti [[Live-CD]]:ltä, mutta sen voi myös asentaa USB-muistille.  
SystemRescueCD on [[Gentoo]]-pohjainen järjestelmän palauttamiseen, muokkaamiseen ja varmuuskopiointiin suuntautunut [[jakelu]]. SystemRescueCD:tä käytetään tyypillisesti [[Live-CD]]:ltä, mutta sen voi myös asentaa [[USB-muisti]]lle.  


SystemRescueCD sisältää tehokkaat työkalut järjestelmän varmuuskopiointiin ja levyn järjestelyyn. Se tukee hyvin ulkoisia massamuisteja tai verkkoresursseja. Myös SATA-asemalta käynnistäminen onnistuu hyvin, joka saattaa tuottaa joillekin muille samaan käyttötarkoitukseen tehdyille tuotteille ongelmia.
SystemRescueCD sisältää tehokkaat työkalut järjestelmän varmuuskopiointiin ja levyn järjestelyyn. Se tukee hyvin ulkoisia massamuisteja tai verkkoresursseja. Myös SATA-asemalta käynnistäminen onnistuu hyvin, mikä saattaa tuottaa joillekin muille samaan käyttötarkoitukseen tehdyille tuotteille ongelmia.


== Työkaluja ==
== Työkaluja ==
4 316

muokkausta

Navigointivalikko