PoSLix/Kokoontuminen-2010-09-16

Linux.fista

PoSLix (Pohjois-Suomen Linux-käyttäjät) on vapaamuotoinen joukko pääosin Oulun ympäristössä asuvia Linuxista kiinnostuneista ihmisiä.

Mitä[muokkaa]

Kokoontuminen, jossa voit kohdata muita Linuxista, tietokoneista, vapaista ohjelmista ja avoimista yhteisöistä kiinnostuneita ihmisiä baariympäristössä. Varsinaista ohjelmaa ei ole suunniteltu, vaan tarkoituksena on ensisijaisesti tarjota mahdollisuus tutustua toisiin samanhenkisiin ihmisiin ja asioista keskusteluun.

Milloin[muokkaa]

Kokoontumisen ajankohta on alustavasti torstai 16.9.2010, kello 18-21. Päättymiskellonaika määräytyy todennäköisesti osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Missä[muokkaa]

Alustava maantieteellinen sijainti kokoontumiselle on Oulun Tuirassa sijaitseva Takkahuone 57 -pubi osoitteessa Valtatie 57.

Ravintolassa on joitain pistorasioita, joita voidaan tarvittaessa käyttää. Osallistujien käytettävissä on wlan-pohjainen internet-yhteys.

Osallistujat[muokkaa]

Kokoontumiseen on mukavampi lähteä kun tietää siellä olevan todennäköisesti muitakin. On siis toivottavaa, että osallistumista suunnittelevat lisäävät itsensä alla olevaan listaan. Paikalle saa toki ilmestyä ilmoittautumattakin.

Lisätietoja[muokkaa]

Tälle sivulle on pyritty kokoamaan oleelliset tapahtumaan liittyvät asiat. Mikäli jotain kuitenkin vaikuttaisi puuttuvan tai olevan epäselvää, pyritään sivua täydentämään. Lisätietoja saanee helpoiten keskustelualueelle tapahtumaa varten perustetusta säikeestä.