Malline:Hiekkalaatikko

Linux.fista
Vinkki: Jos {{{1}}} ohjelmistoa on välttämättä pakko käyttää, on suositeltavaa sen eristäminen muusta järjestelmästä suorittamalla se eristetyssä hiekkalaatikossa kuten Firejail-ohjelmistossa tai virtuaalikoneessa. {{{2}}}
Tämä sivu on malline. Se ei sisällä Linuxiin liittyvää tietoa, mutta sitä pitäisi käyttää muiden artikkeleiden osana. Enemmän tietoa asiaan liittyen löytyy: Linux.fi:Merkitsemiskäytäntöjä.

Ethän muokkaa tätä mallinetta; voit aiheuttaa haittaa kaikille sivuille, jotka käyttävät tätä mallinetta. Jos haluat muokata tätä mallinetta, kopioi se Hiekkalaatikolle, muokataksesi ja testataksesi sitä siellä, ja kopioi se takaisin kun se lopulta toimii.

Ilmaise vapaasti mielipiteesi liittyen tähän mallineeseen.


Mallineesta[muokkaa]

Tällä mallineella annetaan vinkki tai varoitus, että ohjelma olisi hyvä suorittaa hiekkalaatikossa. Katso myös Ilmoituslaatikot, Varoitukset, Vinkit.

Käyttö[muokkaa]

Lisää artikkeliin teksti {{{Hiekkalaatikko|1|2}}

  1. Ohjelmapaketin nimi
  2. Suljettu lähdekoodi, esimerkiksi: Suljetun lähdekoodin omisteiset ohjelmat voivat tehdä mitä tahansa järjestelmässä.

Toinen parametri on valinnainen ja vain erityistapauksia varten. Oletustapa on suositeltavin.

Esimerkki[muokkaa]

{{{Hiekkalaatikko|Wonderwall|Suljetun lähdekoodin omisteiset ohjelmat voivat tehdä mitä tahansa järjestelmässä.}}

jolloin lopputulos on:

Vinkki: Jos Wonderwall ohjelmistoa on välttämättä pakko käyttää, on suositeltavaa sen eristäminen muusta järjestelmästä suorittamalla se eristetyssä hiekkalaatikossa kuten Firejail-ohjelmistossa tai virtuaalikoneessa. Suljetun lähdekoodin omisteiset ohjelmat voivat tehdä mitä tahansa järjestelmässä.