Keskustelu mallineesta:Verkkoselaimet

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä malline esittelee tällä hetkellä seitsemän yleisintä www-selainta. Lisää selaimia löydät artikkelista WWW-selaimet. Ehdotuksia jos jokin vielä puuttuu. Ajattelin tällä selkeyttää www-selain artikkeleita ja mallineesta aina löytyvät aloittelijoillekin helposti yleisimmät tai käytetyimmät selaimet. --Lahtis (keskustelu) 12. huhtikuuta 2016 kello 01.16 (EEST)

Otin tuon mallineen tästä keskustelusivulta pois koska se lisäsi automaattisesti tämän keskustelusivun tuonne WWW-selaimet-luokkaan, minne keskustelusivut ei kuulu. --oselotti (keskustelu) 13. huhtikuuta 2016 kello 10.23 (EEST)
Hyvä ei tullut mieleen että se noin käyttäytyy. --Lahtis (keskustelu) 13. huhtikuuta 2016 kello 16.39 (EEST)

Vanhat selaimet[muokkaa]

Minun mielestä tähän mallineeseen ei tarvitse kaikkia vanhimpia selaimia lisätä vain yleisesti käytössä olevat, koska ne löytyvät kokoavasta WWW-selaimet artikkelista. Käyttääkö kukaan tällä graafisella aikakaudella enää noita tekstipohjaisia selaimia, jotka Käyttäjä:Apdeit lisäsi? --Lahtis (keskustelu) 31. heinäkuuta 2016 kello 14.43 (EEST)

En minäkään usko että monikaan käyttää niitä muussa kuin erikoistapauksissa, jos vaikka X ei toimi. Popcon-kuvaaja kuitenkin kertoo, että 85 prosentilla on x3m ja päälle 10 prosentilla on lynx asennettuna. --Apdeit (keskustelu) 31. heinäkuuta 2016 kello 16.49 (EEST)