Keskustelu mallineesta:Äänitiedostomuodot

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko tuo nimi tarkoituksella CAPSilla? Mietin vain sitä että kannattaisiko tehdä yhteinen malline kaikille äänitiedostomuodoille. Esimerkiksi Malline:Lisenssit-mallineessa on permissiiviset ja copyleft -lisenssit samassa mallineessa mutta eri otsikoiden alla. Jos laittaisi häviölliset ja häviöttömät äänitiedostomuodot samaan mallineeseen mutta eri otsikoiden alle. Silloin voisi olle helpompi löytää eri artikkelit ja ne muodostaisivat laajemman loogisen kokonaisuuden. ----oselotti (keskustelu) 28. tammikuuta 2016 kello 18.02 (EET)

Taisi vahingossa mennä Capsilla kun otin mallia OGG mallineesta. Ei tullut itsellä ollenkaan mieleen että noi häviölliset ja häviöttömät äänitiedostomuodot voisi laittaa samaan mallineeseen. Olisi huomattavasti helpompi niitä vastedes päivittää. Kannatan hyvää ideaa. --Lahtis (keskustelu) 28. tammikuuta 2016 kello 18.20 (EET)
No nyt on siirretty. --oselotti (keskustelu) 28. tammikuuta 2016 kello 18.36 (EET)
Paransin mallinetta häviöllisiin ja häviöttömiin äänitiedostomuotoihin. Jätin kuitenkin mallineen Malline:OGG rauhaan, mutta lisäsin kuitenkin tähän mallineeseen Ogg-äänitiedostot. --Lahtis (keskustelu) 28. tammikuuta 2016 kello 20.39 (EET)