Keskustelu:Netflix

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Chrome ja Chromium[muokkaa]

Oliko näin, että Chromiumista puuttuu jokin suljettu DRM-komponentti, joka Chromen mukana tulee? Tämä voisi olla paikallaan mainita, jos jollakulla on aiheesta kokemusta. --Maakuth (keskustelu) 29. maaliskuuta 2017 kello 12.04 (EEST)

Miten Wine-browserin laita on kun Firefoxin tms. NPAPI-tuki on loppunut. Pitäisikö artikkelit merkitä vanhentuneiksi. Ja poistaa näistä artikkeleista viittaukset. Voisiko joku jolla on netflix tutkia asiaa paremmin. Itse en sellaista ole käyttänyt. --Lahtis (keskustelu) 29. maaliskuuta 2017 kello 14.15 (EEST)

Hetkinen voi olla mahdollista ettei Chromiumilla toimikaan. Perustin vain kaikkiin uutislähteisiin että toimisi nyt Firefoxilla, Chromiumilla ja Chromella, esimerkiksi Slashdot mutta en testannut itse. Kuhkuli (keskustelu) 3. huhtikuuta 2017 kello 11.48 (EEST)

jotain[muokkaa]

Ohjeet saa pian pyyhkäistä pois. Heti kun Ubuntulle tulee tuoreemmat NSS-kirjastot ohjelmistopäivityksiin, Netflix hyväksyy myös Linuxin user agentin. https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-discuss/2014-September/015048.html

--päivitystä: Canonical laittoi uuden NSS-kirjaston, enää vaatii vain Netflixiltä vapautuksen ja se tapahtuu hetkenä minä hyvänsä. Voisko joku testata ilman user agent switcheriä?

--päivitys marraskuulta. toimii ilman user agent switcheriä.

Geneerisemmät ohjeet[muokkaa]

Kun tämä on kuitenkin Linux-wiki eikä Ubuntu-wiki niin muutin ohjeita yleismaailmallisemmiksi niin että ne sopivat muillekin jakeluille. --oselotti (keskustelu) 15. helmikuuta 2016 kello 00.22 (EET)