Keskustelu:Linuxin jakelupaketit

Linux.fista

Artikkeleiden työnjako[muokkaa]

Tätä artikkelia vastaavaa jakeluiden esittelyä ja vertailua on myös ainakin artikkeleissa Jakelun valinta ja Jakelu (joskaan niissä ei esitellä yhtä montaa jakelua). Jälkimmäinen ja tämä ovat myös nimeltään melko päällekkäisiä. Työnjakoa näiden kolmen (ja mahdollisten muiden vastaavien) välillä kannattaisi varmaankin miettiä. --LP 4. maaliskuuta 2008 kello 18.42 (EET)

Katson, jos saisin Jakelun valinta -artikkelia laajennettua sen verran, että tälle artikkelille voisi näyttää roskakoria. Jakelun valinta- ja Jakelu-artikkeleiden keskinäinen työnjako on myös todo-listalla... --Pb 4. maaliskuuta 2008 kello 23.37 (EET)
Ilmeisesti et sitte ole huomannut, että tietosanakirjaa voi kirjoittaa kuin tietosanakirjaa eikä niinkään kuin ohjekirjaa tai keittokirjaa. Jos nyt sitten teet Niksi-Pirkkaa niin tästä voisi löytyä lisäohjeita mausteiksi. http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major 80.223.125.28 7. maaliskuuta 2008 kello 23.01 (EET)
Sivu oli alunperin aakkojärjestyksessä, miksi se ei enää ole. --Lahtis (keskustelu) 1. tammikuuta 2022 kello 14.19 (EET)
Jos katsot historiaa, niin huomaat, että monelta osin näin ei ollut, joten en asiaa hoksannut. Ei mitään aakkosjärjestykseen päivittämistä vastaan.--Aarne (keskustelu) 1. tammikuuta 2022 kello 14.29 (EET)
Uusin artikkelin esittelemään enemmän jakeluperheitä, kuin jakeluita itsessään. Tietysti ei ole mitään yksittäistenkin esittelyä vastaan. Aika monessa artikkelissa noita jakeluita esitellään / suositellaan, siinä voisi olla yhtenäistämistä, ettei samoja asioita toisteta kerta toisensa jälkeen. Kenties jakeluiden esittelyt suosittelut pitäisi myös jakaa käyttötarkoitusten pohjalta.
Siinä samalla alkuperäisen taulukon vaihdoin sarjamallineisiin, joissa jotain häikkää näyttää olevan mahdollisesti Malline:Ubuntu kanssa. Pitää katsoa mistä tyhjä väli tarkalleen syntyy. --Foliohattu (keskustelu) 9. helmikuuta 2022 kello 19.09 (EET)