Keskustelu:KDE

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Melkoista KDE-markkinointitekstiä :D. Alkuperäinen kirjoittaja taitaa olla KDE-miehiä. -Maakuth

Kuulostaa ihan Wikipedian tekstiltä tai vastaavalta. Ja se on pelkkä K Desktop Environment, ei Kool Desktop Environment... :P
On se ollut alunperin Kool kuulemma (no en menis valalle tästä.). Onkohan tuo julkaisuhistoria todellakin tarpeen :) --Maakuth 25. lokakuuta 2005 kello 20:48:37 (EEST)
Joo, alkuperäisessä Ettrichin julkaisuilmoituksessa oli Kool, mutta se vaihdettiin muistaakseni aika nopeasti pelkäksi K Desktop Environmentiksi.

Vaihdoin näkökulmaa neutraalimmaksi ja selkeytin lauserakenteita. Samalla poistin kappaleen "KDE:n alkuvaiheista" kokonaan, koska se oli käytännössä suora Wikipedia-forkki (mitä lisenssi ei salli). --Pb 17. maaliskuuta 2006 kello 22:44:29 (EET)

Mielestäni jokaista isoa KDE:n ohjelmistojulkaisua ei kannata lisätä tälle sivulle. Vaikka listaisi ainoastaan uusia ominaisuuksia sisältävät KDE Frameworks, KDE Plasma ja KDE Applications -julkaisut, lista kasvaisi keskimäärin yli yhdellä joka kuukausi. KDE Frameworksistä julkaistaan uusi 5.x-versio joka kuukausi, ei siis lainkaan korjausjulkaisuja 5.x.y, y > 0. Keskiarvo nousee yli yhden, kun ottaa huomioon Plasman ja Applicationsin muutaman kuukauden välein tapahtuvat julkaisut. --Lliehu (keskustelu) 10. tammikuuta 2015 kello 01.39 (EET)

Se on totta, KDE:n julkaisutahti on muuttunut aika erilaiseksi, kuin mitä se oli aiemmin. --oselotti (keskustelu) 10. tammikuuta 2015 kello 12.19 (EET)
Ehkä jatkossa voisi listata vain jotenkin erityisen merkittävät julkaisut, mutta mikä olisi sopiva kriteeri? --Lliehu (keskustelu) 12. tammikuuta 2015 kello 22.44 (EET)
Nyt kun tuota sivua katselen niin nuo kaikki listat voisi kyllä poistaa. Ei niistä oikeastaan ole mitään hyötyä. Jonkun pitäisi aina myös ylläpitää niitä, kun nytkin on aika kova homma pitää kaikkien jakelujen versioita ajan tasalla. Sivu voisi olla jopa siistimmän näköinen ilman mitään listoja. Kun verrataan esimerkiksi Ubuntu-artikkelin julkaisulistaan niin KDE:n lista ei tuo mitään lisätietoa, kuten tukiaikaa tai muuta sellaista. Mitäs tuumaat? --oselotti (keskustelu) 12. tammikuuta 2015 kello 23.34 (EET)
Poistetaan vaan listat. Jokaisen listan ensimmäisen julkaisun voi mainita vaikka tekstissä, vai? --Lliehu (keskustelu) 12. tammikuuta 2015 kello 23.45 (EET)
Joo, se on varmaan paras ratkaisu. --oselotti (keskustelu) 13. tammikuuta 2015 kello 08.20 (EET)