Keskustelu:Fedora

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tehtävälistaa[muokkaa]

  • Pääsivulle vähän kuvakaappauksia rikkomaan monotonisuutta ja raottamaan miltä se työpöytä näyttää käytössä.
  • Asennusohjeita yksityiskohtaisemmiksi
  • julkaisut-sivun viimeistely

Nämä pitäisi ainakin saada kuntoon. --Tuju (keskustelu) 18. lokakuuta 2013 kello 13.45 (EEST)


Vanhaa löpinää[muokkaa]

Tota... Joo. Periaatteessa kyllä, mutta vapaan softan ideat ja niiden vaikutukset jakeluun jää kyllä tästä artikkelista sisäistämättä.

Koetin tuota artikkelia tehdä vähän mielenkiintoisemmaksi ja ajanmukaisemmaksi. Onkohan tuolle (Re)Spin -sanalle mitään järkevää suomennosta kukaan keksinyt? --Muep 9. marraskuuta 2007 kello 11.48 (EET)

Mietin sitä julkaisutiedotetta kääntäessäni, mutta en keksinyt tai löytänyt, siksi käytän itsekin kaikessa kääntämässäni Fedora-materiaalissa sanaa spin. Olen keskustellut asiasta myös muiden kielten Fedora-kääntäjien kanssa, sama ongelma vaikuttaisi olevan heilläkin, monissa kielissä ei taida olla sanalle mitään suoraa vastinetta. --Vpv 9. marraskuuta 2007 kello 21.58 (EET)

Pakettienhallinta[muokkaa]

Tarvitseekohan noita kaikkia mahdollisia käyttöliittymiä edes mainita tuossa Pakettienhallinta-kappaleessa? Varsinkaan APT:n käyttöön ei minusta Fedorassa juuri ole syytä. Lisäksi Debianiin on varmaan kymmeniä pakettienhallintakäyttöliittymiä, eikä niitäkään varmaan ole artikkelissa listattuna. Itse laittaisin joko kaikkein tärkeimmät kälit, tai sitten koko kappaleen pois. Jakelu-mallineessa on kuitenkin mainittu, mitä pakettienhallintaa jakelu käyttää.--Muep 22. huhtikuuta 2008 kello 12.00 (EEST)

Pienoiskuvat eivät näy[muokkaa]

Pienoiskuvat eivät näy. Valittaa oikeuksien puuttumista. ma 01.09 00:12 lahtis

Kiitos, mutta tämä on jo tunnettu ongelma, jota koitetaan selvittää. Huomenna selvinneekin. --Maakuth 31. elokuuta 2008 kello 21.56 (UTC)
Korjattu. Oli Mediawikin päivitys laittanut oikeudet vähän pieleen. Samanlaisia virheitä esiintyi muutamissa muissakin artikkeleissa. Jos ongelma vielä jostain syystä esiintyy jossain artikkelissa niin sopii ilmoittaa vaikka kahvihuoneessa --Heikki 2. syyskuuta 2008 kello 11.53 (UTC)