Keskustelu:Debianin päivittäminen

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisiköhän mainita, että sources.listissä kannattaa pitää jakelun nimeä, ei tyyppiä - siis "sarge", ei "stable"? Täten kone ei jakeluversion siirtyessä esimerkiksi testingistä stableksi ala itsekseen päivittämään itseään. --Echramath 16. tammikuuta 2006 kello 02:58:03 (EET) j Otin lopusta Ajt:n allekirjoituksen pois, koska se ei minusta sovi wikiin. Alkuperäinen kirjoittaja löytyy kuitenkin historia-osiosta. --Heikki 22. marraskuuta 2005 kello 14:02:02 (EET)

OK, käy minulle jos se on käytäntönä täällä. Viimeinen muutospäivämäärä on erityisesti tietoturvaan liittyvillä sivuilla tärkeä, mutta se löytyy jo alalaidasta muutenkin. Yleiskommenttina voisin vielä lisätä, että aion käydä läpi myös sivuston muun rakenteen ja katsoa miten nämä asiat integroituvat sinne parhaiten - mm. paketinhallinnasta on tietoa myös jakeluiden yhteydessä. Toistaalta päivittäminen on tärkeää tietoturvan kannalta, joten siitä on hyvä olla selkeät ohjeet. Linux-tietoturvasta olisi tarkoitus tulla infoa myös tietoturvaopas.fi:hin. --Ajt 22. marraskuuta 2005 kello 17:42:42 (EET)

Päiväys sivun alalaidassa ei oikein auta, jos se muuttuu ilman että kaikki tieto sivulla on muutettu ajantasaiseksi. Lisäsin nyt etchin ja tein muutamia siihen liittyviä muutoksia. Tulos ei ole järin hyvä, lisämuokkaus on tarpeen. --LP 31. lokakuuta 2007 kello 23.47 (EET)


Kannattaako jossain mainita että koko Debian on saatavana myös yhdellä ainoalla bluray-levyllä, tosin ainoastaan jigdo-latauksena projektin kotisivulta?

http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.3/i386/jigdo-bd/

Itseasiassa yritin jo tehdä bluray-levykuvasta torrentin, mutta ihmiset ei tuntunut innostuvan siitä joten katsoin paremmaksi käyttää se kuitenkin varsin iso kovalevytila hyödyllisemmin:

http://thepiratebay.org/torrent/5247569/Debian_5.03_on_a_Blu-Ray_ISO._Downloaded_only_a_few_days_ago. --Kommentin jätti Cerre.

Kyllähän tuosta BlueRay-levystä voi jotain mainita, epävirallisia torrentteja en mielelläni linkittäisi. Ps. Allekirjoitathan jatkossa viestisi napsauttamalla yläreunan allekirjoituspalkkia tai lisäämällä viestisi loppuun merkkijonon --~~~~. --Heikki 7. tammikuuta 2010 kello 17.00 (UTC)