Järjestelmäviesti:Uploadtext

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ennen kuin lähetät tiedostoja Linux.fi-wikiin, lue seuraava:

  • Kirjoita tiedoston tietoihin tarkat tiedot tiedoston lähteestä ja tekijänoikeuksien tilasta. Logoja ja kuvakaappauksia voidaan käyttää rajoitetusti sitaattioikeuden nojalla, muut tiedostot ovat Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisia ellei kuvauksessa toisin mainita. Käytä mahdollisuuksien mukaan sopivaa sopivaa lisenssimallinetta (esimerkiksi GPLv3-lisensoitujen tiedostojen kuvaukseen on lisättävä teksti {{GPLv3}}).
  • Pääsääntöisesti wikiin lisättäviä tiedostoja täytyy voida levittää jollain vapaalla lisenssillä. Poikkeuksena epävapaalla lisenssillä hyväksytään esimerkiksi sitaattioikeudella käytettävät logot.
  • Käytä järkevää tiedostonimeä. Nimeä tiedostosi mieluummin tyyliin ”Eiffel-torni Pariisissa, yökuva.jpg” kuin ”etpan1024c.jpg”. Näin vältät mahdollisesti jo olemassa olevan tiedoston korvaamisen omallasi.
  • Jos haluat nähdä tai etsiä aiemmin lisättyjä tiedostoja, katso tiedostoluettelo. Tallennukset ja poistot kirjataan tiedostolokiin.
  • Tarvittaessa useita tiedostoja voi lisätä kerralla käyttämällä sivua Toiminnot:MultipleUpload. Tämän sivun käyttö vaatii erityisoikeudet jotka voi pyytää Kahvihuoneessa tai joltain byrokraatilta.

Suositellut kuvaformaatit ovat PNG piirroksille ja pienille kuvakaappauksille, JPEG suurille kuville ja Ogg Vorbis äänille. Voit liittää kuvan sivulle käyttämällä merkintää [[Tiedosto:tiedosto.jpg]] tai [[Tiedosto:tiedosto.png|kuvausteksti]] tai [[Media:tiedosto.ogg]] äänille.