Ero sivun ”Clementine” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
16 merkkiä lisätty ,  15. joulukuuta 2015
p
fix
(Nettiradiotoistimet)
p (fix)
Rivi 10: Rivi 10:
'''Clementine''' on monialustainen [[Musiikkikokoelman hallinta|musiikkikirjastoa]] hyödyntävä musiikkisoitin, joka on haarautunut [[Amarok]]in 1.4 versiosta. Se on käyttöliittymältään selkeä.  
'''Clementine''' on monialustainen [[Musiikkikokoelman hallinta|musiikkikirjastoa]] hyödyntävä musiikkisoitin, joka on haarautunut [[Amarok]]in 1.4 versiosta. Se on käyttöliittymältään selkeä.  


Clementine pitää musiikkiarkistosi hyvässä järjestyksessä. Se osaa soittaa monessa muodossa olevaa musiikkia mm. mp3, ogg..., ylläpitää niiden meta-tietoja ja arvosteluita, sekä tarvittaessa muuntaa tiedostoja haluttuun muotoon. Se osaa luoda automaattisesti älykkäitä ja dynaamisia soittolistoja (satunnainen, suosituimmat kappaleet, eniten soitetut, vähiten soitetut jne.). Clementine integroituu näppärästi verkosta löytyviin musiikkilähteisiin, kuten Last.fm, SomaFM, Magnatune, Jamendo ja Icecast sekä se osaa etsiä [[Nettiradiotoistimet|nettiradioita]].
Clementine pitää musiikkiarkistosi hyvässä järjestyksessä. Se osaa soittaa monessa muodossa olevaa musiikkia mm. mp3, ogg..., ylläpitää niiden meta-tietoja ja arvosteluita, sekä tarvittaessa muuntaa tiedostoja haluttuun muotoon. Se osaa luoda automaattisesti älykkäitä ja dynaamisia soittolistoja (satunnainen, suosituimmat kappaleet, eniten soitetut, vähiten soitetut jne.). Clementine integroituu näppärästi verkosta löytyviin musiikkilähteisiin, kuten [[Last.fm]], SomaFM, Magnatune, Jamendo ja [[Icecast]] sekä se osaa etsiä [[Nettiradiotoistimet|nettiradioita]].


Musiikin lisäksi Clementine osaa etsiä verkosta myös muuta musiikkiin liittyvää tietoa. Se käyttää hyväkseen mm. Wikipediaa, Amazonia, Facebookia, Myspacea, last.fm:ää ja lyrics.wikia.com:ia, joista ohjelma etsii artisteista ja kappaleista monenmoista tietoa sekä levynkansikuvia, kappaleiden sanoituksia, muiden kuuntelijoiden mielipiteitä jne. Myös tiedostojen siirtäminen [[Mp3-soitin|kannettaviin soittolaitteisiin]] kuten iPodiin ja iPhoneen on tehty helpoksi.
Musiikin lisäksi Clementine osaa etsiä verkosta myös muuta musiikkiin liittyvää tietoa. Se käyttää hyväkseen mm. Wikipediaa, Amazonia, Facebookia, Myspacea, Last.fm:ää ja lyrics.wikia.com:ia, joista ohjelma etsii artisteista ja kappaleista monenmoista tietoa sekä levynkansikuvia, kappaleiden sanoituksia, muiden kuuntelijoiden mielipiteitä jne. Myös tiedostojen siirtäminen [[Mp3-soitin|kannettaviin soittolaitteisiin]] kuten [[iPod]]iin ja [[iPhone]]en on tehty helpoksi.


Clementine on saatavissa Windows-, Linux- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille.
Clementine on saatavissa Windows-, Linux- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille.
10 130

muokkausta

Navigointivalikko