Ero sivun ”Danske Bank” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki lisätty ,  19. joulukuuta 2012
korjattu selkeämmäksi
Ei muokkausyhteenvetoa
(korjattu selkeämmäksi)
Rivi 1: Rivi 1:
Danske Bankin (ent. Sampo Pankki) verkkopankki ei ole välttämättä toiminut ollenkaan tai toiminut vain satunnaisesti Linuxissa. Uusimmalla OpenJDK7 -versiolla pankkiin toimii jo suurimmaksi osaksi, joitain virheitä saattaa ilmetä. Miniverkkopankilla onnistuu palvelun perustoiminnot ja toimivat suoraan kaikilla selaimilla. Tunnistautuminen pankkiavaimilla internetin palveluissa ei onnistu miniverkkopankilla. Yhtenä ratkaisuna voi myös käyttää [[Wine]]ä ajamaan [[Firefox]]in Windows-versiota johon on asennettu [[Java]]n Windows-versio.
Danske Bankin (ent. Sampo Pankki) verkkopankki ei ole välttämättä toiminut ollenkaan tai toiminut vain satunnaisesti Linuxissa. Uusimmalla OpenJDK7 -versiolla pankkiin toimii jo suurimmaksi osaksi, joitain virheitä saattaa ilmetä. Miniverkkopankilla onnistuu palvelun perustoiminnot ja toimivat suoraan kaikilla selaimilla. Yhtenä ratkaisuna voi myös käyttää [[Wine]]ä ajamaan [[Firefox]]in Windows-versiota johon on asennettu [[Java]]n Windows-versio.


==Verkkopankki==
==Verkkopankki==
Danske Bankin miniverkkopankki löytyy uudelleenohjauksella sivulta [http://mobiili.danskebank.fi/ mobiili.danskebank.fi]
Danske Bankin miniverkkopankki löytyy uudelleenohjauksella sivulta [http://mobiili.danskebank.fi/ mobiili.danskebank.fi]. Tunnistautuminen pankkiavaimilla internetin palveluissa ei onnistu miniverkkopankilla.


==OpenJDK7==
==OpenJDK7==
185

muokkausta

Navigointivalikko