Ero sivun ”Danske Bank” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
70 merkkiä lisätty ,  19. joulukuuta 2012
ei muokkausyhteenvetoa
(sun-java6 osio oli jo niin vanhaa tietoa että poistin kokonaan)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Danske Bankin (ent. Sampo Pankki) verkkopankki ei välttämättä toimi ollenkaan tai toimii vain satunnaisesti Linuxissa. Uusimmalla OpenJDK7 -versiolla pankkiin toimii jo suurimmaksi osaksi, joitain virheitä saattaa ilmetä. Miniverkkopankilla onnistuu palvelun perustoiminnot ja toimivat suoraan kaikilla selaimilla. Tunnistautuminen pankkiavaimilla internetin palveluissa ei onnistu miniverkkopankilla. Yhtenä ratkaisuna voi myös käyttää [[Wine]]ä ajamaan [[Firefox]]in Windows-versiota johon on asennettu [[Java]]n Windows-versio.
Danske Bankin (ent. Sampo Pankki) verkkopankki ei ole välttämättä toiminut ollenkaan tai toiminut vain satunnaisesti Linuxissa. Uusimmalla OpenJDK7 -versiolla pankkiin toimii jo suurimmaksi osaksi, joitain virheitä saattaa ilmetä. Miniverkkopankilla onnistuu palvelun perustoiminnot ja toimivat suoraan kaikilla selaimilla. Tunnistautuminen pankkiavaimilla internetin palveluissa ei onnistu miniverkkopankilla. Yhtenä ratkaisuna voi myös käyttää [[Wine]]ä ajamaan [[Firefox]]in Windows-versiota johon on asennettu [[Java]]n Windows-versio.


==Verkkopankki==
==Verkkopankki==
Rivi 5: Rivi 5:


==OpenJDK7==
==OpenJDK7==
Verkkopankki toimii OpenJDK 7 update 9 -versiossa. Asennusohjeet löytyvät [[Java Ubuntussa#OpenJDK_7|Java Ubuntussa]] -sivulta. Jos verkkopankki ei lataa asennuksesta huolimatta kirjautumisruutua, niin [[Ghostery]] väliaikaisesti pois käytöstä tai salli ghosterysta Omniture.
Verkkopankki toimii OpenJDK 7 update 9 -versiossa. Asennusohjeet löytyvät [[Java Ubuntussa#OpenJDK_7|Java Ubuntussa]] -sivulta, josta soveltamalla saa asennettua kaikkiin Linux-jakeluihin. Jos verkkopankki ei lataa asennuksesta huolimatta kirjautumisruutua, niin [[Ghostery]] väliaikaisesti pois käytöstä tai salli ghosterysta Omniture.


==Firefox ja Wine==
==Firefox ja Wine==
185

muokkausta

Navigointivalikko