Ero sivun ”Google Earth” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
280 merkkiä lisätty ,  5. tammikuuta 2012
→‎Asennus: Arch Linux, väliotsikot
Ei muokkausyhteenvetoa
(→‎Asennus: Arch Linux, väliotsikot)
Rivi 12: Rivi 12:


==Asennus==
==Asennus==
Google Earth löytyy [[Ubuntu]]n [[paketinhallintajärjestelmä|paketinhallinnasta]] nimellä <tt>googleearth-package</tt>. Lisätietoja ohjelmien asentamisesta löytyy artikkelista [[Ohjelmien asentaminen]].
[[paketinhallintajärjestelmä|Asennuspaketit]] Linuxille ovat ladattavissa myös Google Earthin [http://earth.google.com/intl/fi/download-earth.html kotisivuilta]. Ohjelmasta on [[rpm]] ja [[deb]]-pohjaiset paketit 32-ja 64-bittisille käyttöjärjestelmille.  Kikkaa pakettia tiedostonhallinnassa asentaaksesi ohjelman.


Asennusohjelma paketit ovat Linuxille ladattavissa myös Google Earthin [http://earth.google.com/intl/fi/download-earth.html kotisivuilta]. Ohjelmasta on [[rpm]] ja [[deb]]-pohjaiset paketit 32-ja 64-bittisille käyttöjärjestelmille.  Kikkaa pakettia tiedostonhallinnassa asentaaksesi ohjelman.
Lisätietoja ohjelmien asentamisesta löytyy artikkelista [[Ohjelmien asentaminen]].
 
===Asennus Arch Linuxiin===
Google Earth on asennettavissa [[Arch Linux]]iin asentamalla [[AUR]]ista paketit [https://aur.archlinux.org/packages.php?ID=15270 google-earth] ja [https://aur.archlinux.org/packages.php?ID=44043 ld-lsb] (jälkimmäisen riippuvuus).
 
===Asennus Ubuntuun===
Google Earth löytyy [[Ubuntu]]n paketinhallinnasta nimellä <tt>googleearth-package</tt>.


==Katso myös==
==Katso myös==
4 316

muokkausta

Navigointivalikko