Ero sivun ”Beryl” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muutosta koossa ,  27. elokuuta 2007
p
Gnome → GNOME
p (XGL -> Xgl)
p (Gnome → GNOME)
Rivi 11: Rivi 11:
== Asennus ==
== Asennus ==
===Arch Linux===
===Arch Linux===
Berylin voi Arch Linuxiin asentaa joko paketista <tt>beryl-kde</tt> (vain [[KDE]]-tuki), <tt>beryl-gnome</tt> (vain [[Gnome]]-tuki) tai <tt>beryl</tt> (tuki molemmille työpöytäympäristöille). Lisäksi on tarjolla paketti <tt>beryl-extras</tt>, joka tarjoaa joitakin ylimääräisiä liitännäisiä. Lisäohjeita käyttöönottoon löytyy Arch Linuxin [http://wiki.archlinux.org/index.php/Beryl wikistä].
Berylin voi Arch Linuxiin asentaa joko paketista <tt>beryl-kde</tt> (vain [[KDE]]-tuki), <tt>beryl-gnome</tt> (vain [[GNOME]]-tuki) tai <tt>beryl</tt> (tuki molemmille työpöytäympäristöille). Lisäksi on tarjolla paketti <tt>beryl-extras</tt>, joka tarjoaa joitakin ylimääräisiä liitännäisiä. Lisäohjeita käyttöönottoon löytyy Arch Linuxin [http://wiki.archlinux.org/index.php/Beryl wikistä].


===Fedora===
===Fedora===
Beryl löytyy Fedoran virallisista pakettilähteistä. Metapaketti <tt>beryl</tt> asentaa Berylin sekä [[KDE]]- että [[Gnome]]-tuella varustettuna ja paketit <tt>beryl-kde</tt> ja <tt>beryl-gnome</tt> vain jompaakumpaa työpöytäympäristöä tukevina versioina. Berylin hallinta-ohjelma Beryl Manager löytyy asennuksen jälkeen Järjestelmä-valikosta tai voidaan käynnistää komentoriviltä komennolla <tt>beryl-manager</tt>.
Beryl löytyy Fedoran virallisista pakettilähteistä. Metapaketti <tt>beryl</tt> asentaa Berylin sekä [[KDE]]- että [[GNOME]]-tuella varustettuna ja paketit <tt>beryl-kde</tt> ja <tt>beryl-gnome</tt> vain jompaakumpaa työpöytäympäristöä tukevina versioina. Berylin hallinta-ohjelma Beryl Manager löytyy asennuksen jälkeen Järjestelmä-valikosta tai voidaan käynnistää komentoriviltä komennolla <tt>beryl-manager</tt>.


=== Ubuntu Feisty ===
=== Ubuntu Feisty ===
51

muokkausta

Navigointivalikko