Ero sivun ”Wine/Sim City 4” versioiden välillä

Linux.fista
 
Rivi 3: Rivi 3:


== Asennus ==
== Asennus ==
Asennusohjelma ei toimi kunnolla. Asennus kannattaakin hoitaa kopioimalla molemmilta CD-levyiltä kaikki tiedostot samaan hakemistoon. Tämän jälkeen riittää kopioida ja purkaa samaan hakemistoon myös ns. ''no-crack'', jonka voi ladata esimerkiksi [http://www.megagames.com/cracks/html/c910900_0.htm MegaGamesista]. Paketissa on tiedosto <tt>simcity 4.exe</tt>, jota käytetään pelin käynnistämiseen.
Asennusohjelma ei toimi kunnolla. Asennus kannattaakin hoitaa kopioimalla molemmilta CD-levyiltä kaikki tiedostot samaan hakemistoon. Tämän jälkeen riittää kopioida ja purkaa samaan hakemistoon myös ns. ''no-cd crack'', jonka voi ladata esimerkiksi [http://www.megagames.com/cracks/html/c910900_0.htm MegaGamesista]. Tämä tarvitaan, sillä pelin kopiosuojaus ei toimi Winen kanssa. Paketissa on tiedosto <tt>simcity 4.exe</tt>, jota käytetään pelin käynnistämiseen.


== Pelaaminen ==
== Pelaaminen ==

Nykyinen versio 7. maaliskuuta 2008 kello 20.51

SimCity 4 on mahdollista saada toimimaan Winellä, mutta se vaatii vähän säätämistä. Seuraavat ohjeet on testattu pelin DeLuxe-version kanssa Winen versiolla 0.9.33.

Peli toiminnassa

Asennus[muokkaa]

Asennusohjelma ei toimi kunnolla. Asennus kannattaakin hoitaa kopioimalla molemmilta CD-levyiltä kaikki tiedostot samaan hakemistoon. Tämän jälkeen riittää kopioida ja purkaa samaan hakemistoon myös ns. no-cd crack, jonka voi ladata esimerkiksi MegaGamesista. Tämä tarvitaan, sillä pelin kopiosuojaus ei toimi Winen kanssa. Paketissa on tiedosto simcity 4.exe, jota käytetään pelin käynnistämiseen.

Pelaaminen[muokkaa]

Peli ei kuitenkaan vielä toimi näillä asetuksilla. Winen äänijärjestelmä ei toimi oikein SimCityn kanssa, vaan on tehtävä seuraavat asetukset:

  • Käynnistä winecfg
  • Valitse "Ääni"-välilehti
  • Valitse kohtaan "Laitteistopohjainen kiihdytys" arvo "Emulation"
  • Valitse "Ajurin emulointi"

Tämän jälkeen käynnistä peli pelin hakemistossa komennolla

wine simcity\ 4.exe -d:software