Muokataan sivua Vimin peruskäyttö

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 30: Rivi 30:
     h  l
     h  l
       j
       j
Muistisääntönä toimii se, että j, joka näyttää hieman alaspäinnuolelta, siirtyy tiedostossa alaspäin ja h, joka on j:n vasemmalla puolella, vasemmalle. Opettelun jälkeen nämä napit ovat huomattavasti nopeammat käyttää kuin nuolinäppäimet komentotilan komentojen kanssa.
Muistisääntönä toimii se, että j, joka näyttää hieman alaspäinnuolelta, siirtyy tiedostossa alaspäin ja h, joka on vaj:n vasemmalla puolella, vasemmalle. Opettelun jälkeen nämä napit ovat huomattavasti nopeammat käyttää kuin nuolinäppäimet komentotilan komentojen kanssa.


== Tallentaminen, sulkeminen ja muita peruskomentoja ==
== Tallentaminen, sulkeminen ja muita peruskomentoja ==

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)