Muokataan sivua Vimin peruskäyttö

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 53: Rivi 53:


== Komentotilan ilot ==
== Komentotilan ilot ==
Komentotilassa lähes jokaisella aakkosnäppäimellä on oma komentonsa - ja muista, että komennot riippuvat kirjainkoosta. Näitä komentoja on todella paljon ja niitä löytyy listattuna artikkelissa [[Vim]]. Tässä käydään kuitenkin läpi tavallisimmat.
Komentotilassa lähes jokaisella aakkosnäppäimellä on oma komentonsa - ja muista, että komennot riippuvat kirjainkoosta. Näitä komentoja on todella paljon ja niitä löytyy listattuna artikkelissa [[Vim]]. Täsäs käydään kuitenkin läpi tavallisimmat.


Kirjoita tiedostoosi vaikkapa seuraavanlainen rivi (muista siirtyä kirjoitustilaan painamalla i:tä):
Kirjoita tiedostoosi vaikkapa seuraavanlainen rivi (muista siirtyä kirjoitustilaan painamalla i:tä):

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)