Ero sivun ”USB-modeemi” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(nettitikku / mokkula monta nimeä, monta laitetta)
 
p (kh)
Rivi 4: Rivi 4:


===Fedora===
===Fedora===
[[NetworkManager]]in valikosta löytyy tällöin joko kännykän/modeemin laitenimi tai "mobiililaajakaista" ym valinta, jonka avulla yhteyden asetukset voi määrittää. Tarkka tapa vaihtelee ohjelman versiosta riippuen.
[[NetworkManager]]in valikosta löytyy tällöin joko matkapuhelimen tai modeemin laitenimi tai yleinen ''mobiililaajakaista''-valinta, jonka avulla yhteyden asetukset voi määrittää. Tarkka tapa vaihtelee ohjelman versiosta riippuen.


===Ubuntu===
===Ubuntu===
Ubuntussa on Verkon hallinta -sovelma.  Ohjelman assistenssilla jolla voit määrittää mobiililaajakaistan asetuksesi. Yhteyden tarjoajia on DNA, Elisa, Saunalahti, Sonera, Sonera prointernet.
Ubuntussa on Verkon hallinta -sovelma.  Ohjelman velholla voi määrittää mobiililaajakaistan asetukset valitsemalla yhteyden tarjoajan luettelosta. Tunnettuja liittymiä ovat mm. DNA:n, Elisan, Saunalahden ja Soneran yhteydet.





Versio 14. marraskuuta 2009 kello 11.25

Tämä sivu esittelee toimivia nettitikkuja ja mokkuloita, joita käytetään miniläppeissä ja kannettavissa tietokoneissa.

Nettitikun asetukset

Fedora

NetworkManagerin valikosta löytyy tällöin joko matkapuhelimen tai modeemin laitenimi tai yleinen mobiililaajakaista-valinta, jonka avulla yhteyden asetukset voi määrittää. Tarkka tapa vaihtelee ohjelman versiosta riippuen.

Ubuntu

Ubuntussa on Verkon hallinta -sovelma. Ohjelman velholla voi määrittää mobiililaajakaistan asetukset valitsemalla yhteyden tarjoajan luettelosta. Tunnettuja liittymiä ovat mm. DNA:n, Elisan, Saunalahden ja Soneran yhteydet.


Katso myös