Muokataan sivua SPAM eli sikanauta

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 2: Rivi 2:
'''Roskaposti''' eli englanniksi '''spam''' on sähköpostitse tapahtuva massapostitusta, johon ei ole etukäteen saatu vastaanottajan lupaa.
'''Roskaposti''' eli englanniksi '''spam''' on sähköpostitse tapahtuva massapostitusta, johon ei ole etukäteen saatu vastaanottajan lupaa.


Roskaposti vaivaa myös Linux-käyttäjiä, mutta siihenkin on olemassa avoimen lähdekoodin ratkaisut, mm. erittäin suosittu [[SpamAssassin]] ja [https://www.nuclearelephant.com/projects/dspam DSPAM]. Tuotteista on olemassa integroituja ratkaisuja myös sähköpostiohjelmistoihin kuten mm. [https://www.mozilla.org/thunderbird Mozilla Thunderbird] tai [https://www.gnome.org/projects/evolution Evolution].
Roskaposti vaivaa myös Linux-käyttäjiä, mutta siihenkin on olemassa avoimen lähdekoodin ratkaisut,
mm. erittäin suosittu [[SpamAssassin]] ja [https://www.nuclearelephant.com/projects/dspam DSPAM]. Tuotteista on olemassa integroituja ratkaisuja myös sähköpostiohjelmistoihin kuten mm. [https://www.mozilla.org/thunderbird Mozilla Thunderbird] tai [https://www.gnome.org/projects/evolution Evolution].


[[Luokka:Verkko]]
[[Luokka:Verkko]]

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: