Ero sivun ”RequestPolicy” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: {{Ohjelma | nimi=RequestPolicy | kuva=Tiedosto:RequestPolicy_logo.png | kuvateksti= | lisenssi=LGPLv3 | käyttöliittymä=selaimen lisäosa | kotisivu=[https://requestpoli...)
 
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 11: Rivi 11:


== Asennus ==
== Asennus ==
Ohjelman voi asentaa sen [https://requestpolicy.com/ kotisivulta], mutta myös jotkin jakelut sisällyttävät sen pakettivarastoihinsa. Paketin nimi vaihtelee jakeluittain, mutta ainakin Debianin pakettivarastosta paketti löytyy nimellä xul-ext-requestpolicy.
Ohjelman voi asentaa sen [https://requestpolicy.com/ kotisivulta], mutta myös jotkin jakelut sisällyttävät sen pakettivarastoihinsa. Paketin nimi vaihtelee jakeluittain, mutta ainakin Debianin pakettivarastosta paketti löytyy nimellä <tt>xul-ext-requestpolicy</tt>.


[[Luokka:Liitännäiset]]
[[Luokka:Liitännäiset]]
[[Luokka:Ohjelmat]]
[[Luokka:Ohjelmat]]
[[Luokka:Tietoturva]]
[[Luokka:Tietoturva]]

Versio 8. joulukuuta 2013 kello 23.33

RequestPolicy

Käyttöliittymä selaimen lisäosa
Lisenssi LGPLv3
Kotisivu requestpolicy.com

RequestPolicy on lisäosa Firefox-selaimelle. Lisäosa estää kaikki sivustojen väliset pyynnöt (cross-site requests) tarjoten lisäsuojaa selaimelle. RequestPolicy voidaan esimerkiksi asettaa oletuksena estämään kaikki kolmannen osapuolen sisältö ja erikseen sallia (whitelist) luotetut domainit. On suositeltavaa käyttää lisäosaa ainakin Tor-verkkoa käytettäessä.

Asennus

Ohjelman voi asentaa sen kotisivulta, mutta myös jotkin jakelut sisällyttävät sen pakettivarastoihinsa. Paketin nimi vaihtelee jakeluittain, mutta ainakin Debianin pakettivarastosta paketti löytyy nimellä xul-ext-requestpolicy.