Ero sivun ”PuTTY” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Sivun sisältö korvattiin sisällöllä ”HYVÄSTI NUSSIJAT”)
(Kumottu muokkaus #23516, jonka teki ARTTUSN WIHOWIIMEINEN MARSSI TÄYTIN TOIVEENNE PÄÄSETTE NYT EROON MUSTA!!!!!!!! ([[User talk:ARTTUSN WIH)
Rivi 1: Rivi 1:
HYVÄSTI NUSSIJAT
+
PuTTY on vapaan lähdekoodin [[SSH]]- ja [[telnet]]-asiakasohjelma [[Microsoft Windows]]- ja [[Unix]]-alustoille, sekä matkapuhelimista tutulle [[Symbian]]ille. PuTTYä käytetään useimmiten ssh-istuntojen avaamiseen [[Linux]]- ja [[Unix]]-koneisiin, mihin tarkoitukseen se on luultavasti yleisin Windows-ohjelma. PuTTYn ytimenä toimii [[xterm]]-terminaaliemulaattori. Myös pelkkä PuTTYn terminaaliemulaattori on saatavilla Unix-järjestelmiin ptermin nimellä.
 +
 
 +
Useimmista muista Windows-ohjelmista poiketen PuTTY tarvitsee toimiakseen pelkän .exe-tiedoston, minkä ansiosta se on helppo ottaa käyttöön.
 +
 
 +
==Aiheesta muualla==
 +
*[http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/ PuTTYn kotisivu]
 +
*[http://s2putty.sourceforge.net/ PuTTYn Symbian-porttaus]
 +
 
 +
[[Luokka:Tiedonsiirto]]

Versio 26. lokakuuta 2008 kello 11.28

PuTTY on vapaan lähdekoodin SSH- ja telnet-asiakasohjelma Microsoft Windows- ja Unix-alustoille, sekä matkapuhelimista tutulle Symbianille. PuTTYä käytetään useimmiten ssh-istuntojen avaamiseen Linux- ja Unix-koneisiin, mihin tarkoitukseen se on luultavasti yleisin Windows-ohjelma. PuTTYn ytimenä toimii xterm-terminaaliemulaattori. Myös pelkkä PuTTYn terminaaliemulaattori on saatavilla Unix-järjestelmiin ptermin nimellä.

Useimmista muista Windows-ohjelmista poiketen PuTTY tarvitsee toimiakseen pelkän .exe-tiedoston, minkä ansiosta se on helppo ottaa käyttöön.

Aiheesta muualla