Ero sivun ”Musiikkikokoelman hallinta” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
(banshee)
Rivi 6: Rivi 6:
 
==BMPx==
 
==BMPx==
 
[[BMPx]] on [[Beep Media Player]]in kehittäjien lähes puhtaalta pöydältä aloittama musiikkikirjastoa hyödyntävä musiikkisoitin.
 
[[BMPx]] on [[Beep Media Player]]in kehittäjien lähes puhtaalta pöydältä aloittama musiikkikirjastoa hyödyntävä musiikkisoitin.
 +
 +
[[Banshee]] on [[Mono]]- ja [[GTK]]-pohjainen, monipuolinen [[musiikkikirjasto]]a hyödyntävä musiikkisoitin. Käyttöliittymältään se on yksinkertainen ja selkeä.
  
 
==Rhythmbox==
 
==Rhythmbox==

Versio 27. toukokuuta 2010 kello 16.56

Tällä sivulla on lueteltu musiikkikokoelman hallintaan ja toistoon tarkoitettuja Linux-ohjelmia.

Amarok

Amarok on KDE-kirjastoja hyödyntävä musiikkisoitin ja kokoelmanhallinta ohjelma. Se osaa tehdä älykkäitä soittolistoja sekä hakea levynkansia, videoita, artisti tietoja wikipediasta ja kappaleiden sanoja netistä. Amarok on hyvin modulaarinen: se säilyttää musiikkikokoelman tietoja tietokannassa. Myöskin keskustelu Ipodin kanssa onnistuu Amarokilta ongelmitta.

BMPx

BMPx on Beep Media Playerin kehittäjien lähes puhtaalta pöydältä aloittama musiikkikirjastoa hyödyntävä musiikkisoitin.

Banshee on Mono- ja GTK-pohjainen, monipuolinen musiikkikirjastoa hyödyntävä musiikkisoitin. Käyttöliittymältään se on yksinkertainen ja selkeä.

Rhythmbox

Rhythmbox on GNOME:lle tarkoitettu musiikin kokoelmanhallinta ja soitinohjelma. Siinä on hyvä soittolistojen hallinta ja haku. Rhythmboxin käyttöliittymä on muiden GNOME-ohjelmien tapaan yksinkertainen ja selkeä. Rhythmbox osaa keskustella joidenkin kannettavien musiikkisoittimien kanssa suoraan ja hakea levyjen kansikuvia internetistä. Lisäksi Rhythmboxista käsin pystyy suoraan toistamaan Magnatune-, Ubuntu One ja Jamendo -musiikkisivustojen tarjontaa.

Katso myös