Muokataan sivua Microsoft Windows

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 
{{perustietoa}}
 
{{perustietoa}}
==Aiheesta muualla==
+
*[[wikipedia:fi:Microsoft Windows|Microsoft Windows wikipediassa.]]
*[http://www.fs-driver.org/ Ext2 Installable Filesystem] — Windows-ajuri Linuxin [[ext2]]- ja [[ext3]]-[[tiedostojärjestelmä|tiedostojärjestelmille]].
 
  
 
==Katso myös==
 
==Katso myös==
 +
 
*[[Windows-ohjelmien ajaminen Linuxissa]]
 
*[[Windows-ohjelmien ajaminen Linuxissa]]
*[[Cedega]] on kaupallinen versio [[Wine]]stä, joka on erityisesti tarkoitettu pelien pelaamiseen.
+
*[[Cedega]]
*[[PlayOnLinux]] on ohjelmisto ja skriptikirjasto, jonka avulla voit helposti asentaa ja käyttää lukuisia pelejä ja ohjelmistoja, jotka on suunniteltu toimimaan Microsoft Windows -käyttöjärjestelmässä.
+
*[[CrossOver Office]]
*[[CrossOver Office]] on [[Wine]]en pohjautuva avoin toteutus Windowsin API:lle. Se on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön pyörittämään mm. Microsoft Officea ja Photoshopia.
+
*[[Cygwin]]
*[[Cygwin]] on [[Red Hat]]in ylläpitämä ohjelmakirjasto, joka mahdollistaa useiden Unix- ja Linux-ohjelmien käyttämisen Windowsin alla.
+
*[[Wine]]
*[[Ntfs-3g]] on tiedostojärjestelmäajuri, jonka avulla on mahdollista liittää [[NTFS]]-tiedostojärjestelmä sekä luku- että kirjoitusoikeuksin hakemistopuuhun.
 
*[[Linux-työaseman liittäminen Windows AD-toimialueeseen]]
 
*[[Wine]] on sovellus, jonka avulla on mahdollista ajaa monia Windows-ohjelmia Linuxissa.
 
  
 
[[Luokka:Käsitteet]]
 
[[Luokka:Käsitteet]]

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: