Ero sivun ”Linux.fi:Raja-antura” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (iptables)
p (linkki ei enää toimi)
 
(Yhtä välissä olevaa versiota toisen käyttäjän tekemänä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Raja-antura lopetti toimintansa, ja sen artikkelien käyttöön wikissä [[Linux.fi:Lisenssi|CC-BY:n]] alaisena on suurelta osin saatu lupa. Artikkelit löytyvät toistaiseksi [http://www.raja-antura.org/index.php?option=com_content&task=section&id=2&Itemid=10 täältä]. Kaikki artikkelit, joiden kirjoittaja on tuxu, eero tai pq ovat käytettävissä, ja niitä saa tuoda wikiin.
Linuxiin keskittynyt uutis- ja opassivusto Raja-antura lopetti toimintansa keväällä 2007, ja sen artikkelien käyttöön wikissä [[Linux.fi:Lisenssi|CC-BY:n]] alaisena on suurelta osin saatu lupa. Wikiin tuotiin artikkeleita, joita olivat kirjoittaneet nimimerkit tuxu, eero ja pq.


== Tuodut artikkelit ==
== Tuodut artikkelit ==

Nykyinen versio 2. elokuuta 2009 kello 22.53

Linuxiin keskittynyt uutis- ja opassivusto Raja-antura lopetti toimintansa keväällä 2007, ja sen artikkelien käyttöön wikissä CC-BY:n alaisena on suurelta osin saatu lupa. Wikiin tuotiin artikkeleita, joita olivat kirjoittaneet nimimerkit tuxu, eero ja pq.

Tuodut artikkelit[muokkaa]

Raja-anturasta on tuotu seuraavat artikkelit (wikitettynä ja muokattuna):

Lisäksi seuraavia artikkeleita on täydennetty Raja-anturan sisällöllä:

Keskustelualue[muokkaa]

Linux.fi:n alaisuuteen perustettiin keskustelualue korvaamaan edesmenneen Raja-anturan melko suosittua foorumia. Keskustelualueelle.