Muokataan sivua Linux.fi:Raja-antura

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Linuxiin keskittynyt uutis- ja opassivusto Raja-antura lopetti toimintansa keväällä 2007, ja sen artikkelien käyttöön wikissä [[Linux.fi:Lisenssi|CC-BY:n]] alaisena on suurelta osin saatu lupa. Wikiin tuotiin artikkeleita, joita olivat kirjoittaneet nimimerkit tuxu, eero ja pq.
Linuxiin keskittynyt uutis- ja opassivusto Raja-antura lopetti toimintansa keväällä 2007, ja sen artikkelien käyttöön wikissä [[Linux.fi:Lisenssi|CC-BY:n]] alaisena on suurelta osin saatu lupa. Artikkelit löytyvät toistaiseksi [http://www.raja-antura.org/index.php?option=com_content&task=section&id=2&Itemid=10 täältä]. Kaikki artikkelit, joiden kirjoittaja on tuxu, eero tai pq ovat käytettävissä, ja niitä saa tuoda wikiin.


== Tuodut artikkelit ==
== Tuodut artikkelit ==

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)