Ero sivun ”LinuCast” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(uo:ksi, sisältö siirretty)
(uudelleenohjaus omaksi artikkelikseen)
Rivi 1: Rivi 1:
#redirect [[Linux-aiheiset podcastit]]
+
LinuCast on joka toinen viikko ilmestyvä suomenkielinen Linux-aiheinen [[wikipedia:fi:Podcast|podcast]]. Yleensä jaksoissa käsitellään ajankohtaisia Linuxiin ja vapaisiin ohjelmiin liittyviä uutisia, mutta myös muutamia teemajaksoja on tehty.
 +
 
 +
LinuCast alkoi alunperin [[Ubuntu Suomi|Ubuntu Suomen]] ja silloisen Radio Koskisuomen (nykyinen [http://www.podcastit.tv podcastit.tv]) yhteistyöprojektina. Nykyään panelistit ja aiheet tulevat [[Vapaa Suomi]] -yhteisöstä. Paneeliin voi myös halutessaan osallistua kuka tahansa. Kun ensimmäiset jaksot nauhoitettiin vuonna 2007 kokoontuivat panelistit saman pöydän ympärille keskustelemaan, mutta nykyään nauhoitukset tehdään verkon yli [[Mumble]]lla.
 +
 
 +
LinuCast sai [[FLUG|Suomen Linux-käyttäjien yhdistys FLUGin]] [[Linux-tekijä]]-kunniamaininnan vuonna 2009.
 +
 
 +
== Aiheesta muualla ==
 +
* [http://podcastit.tv/index.php?q=blog/6 LinuCast Podcastit.tv-portaalissa]
 +
* [http://ninnnu.homelinux.net/linucast LinuCastin kehityswiki]
 +
 
 +
[[Luokka:Järjestäytyminen]]

Versio 12. joulukuuta 2009 kello 22.51

LinuCast on joka toinen viikko ilmestyvä suomenkielinen Linux-aiheinen podcast. Yleensä jaksoissa käsitellään ajankohtaisia Linuxiin ja vapaisiin ohjelmiin liittyviä uutisia, mutta myös muutamia teemajaksoja on tehty.

LinuCast alkoi alunperin Ubuntu Suomen ja silloisen Radio Koskisuomen (nykyinen podcastit.tv) yhteistyöprojektina. Nykyään panelistit ja aiheet tulevat Vapaa Suomi -yhteisöstä. Paneeliin voi myös halutessaan osallistua kuka tahansa. Kun ensimmäiset jaksot nauhoitettiin vuonna 2007 kokoontuivat panelistit saman pöydän ympärille keskustelemaan, mutta nykyään nauhoitukset tehdään verkon yli Mumblella.

LinuCast sai Suomen Linux-käyttäjien yhdistys FLUGin Linux-tekijä-kunniamaininnan vuonna 2009.

Aiheesta muualla