Ero sivun ”LinuCast” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: '''LinuCast''' on suomalainen Linux-aiheinen paneelikeskustelu-podcast, jota tehdään SIP-protokollan yli. Nauhotukset on (jos porukkaa riittää) joka '''toinen keskiviikko (alk...)
 
p (sivusto on kuollut)
 
(10 välissä olevaa versiota 7 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''LinuCast''' on suomalainen Linux-aiheinen paneelikeskustelu-podcast, jota tehdään [[SIP]]-protokollan yli. Nauhotukset on (jos porukkaa riittää) joka '''toinen keskiviikko (alkaen 19.11) kello 20:00''' jossain Ekigan konferenssihuoneessa.
+
{{Historiallinen}}
  
==Aiheesta muualla==
+
LinuCast oli ajoittain ilmestyvä suomenkielinen [[Linux-aiheiset podcastit|Linux-aiheinen]] [[wikipedia:fi:Podcast|podcast]]. Yleensä jaksoissa käsiteltiin ajankohtaisia Linuxiin ja vapaisiin ohjelmiin liittyviä uutisia, mutta myös muutamia teemajaksoja tehtiin.
*[http://podcastit.tv/?q=blog/6 Podcastit.tv]
+
 
 +
LinuCast alkoi alun perin [[Ubuntu Suomi|Ubuntu Suomen]] ja silloisen Radio Koskisuomen (archive.orgin tallenne 18.4.2018 [https://web.archive.org/web/20180402181841/http://podcastit.tv/ podcastit.tv]) yhteistyöprojektina. Panelistit ja aiheet tulivat [[Vapaa Suomi]] -yhteisöstä. Paneeliin pystyi myös halutessaan osallistua kuka tahansa. Kun ensimmäiset jaksot nauhoitettiin vuonna 2007 kokoontuivat panelistit saman pöydän ympärille keskustelemaan, mutta sittemmin nauhoitukset tehtiin verkon yli [[Mumble]]lla.
 +
 
 +
LinuCast sai [[FLUG|Suomen Linux-käyttäjien yhdistys FLUGin]] [[Linux-tekijä]]-kunniamaininnan vuonna 2009.
 +
 
 +
==Katso myös==
 +
* [[Bash-skriptaus#Hyödyllisiä ohjelmia|Bash-skriptaus esimerkki]], jolla ladattiin kaikki LinuCast-podcastin ogg-muotoiset jaksot.
 +
 
 +
== Aiheesta muualla ==
 +
* [https://web.archive.org/web/20180402181841/http://podcastit.tv/linucast LinuCast Podcastit.tv-portaalissa , archive.orgin tallenne 18.4.2018]
 +
 
 +
[[Luokka:Järjestäytyminen]]
 +
[[Luokka:Suomi]]
 +
[[Luokka:Kuolleet projektit]]

Nykyinen versio 2. lokakuuta 2020 kello 22.03

Tiimalasi.png

Artikkeli sisältää vanhentunutta tietoa. Se on säilytetty historiallisista syistä, mutta sitä ei kannata yrittää päivittää. Sisältöä voi hyödyntää muilla sivuilla sen ajantasaisilta osin.

LinuCast oli ajoittain ilmestyvä suomenkielinen Linux-aiheinen podcast. Yleensä jaksoissa käsiteltiin ajankohtaisia Linuxiin ja vapaisiin ohjelmiin liittyviä uutisia, mutta myös muutamia teemajaksoja tehtiin.

LinuCast alkoi alun perin Ubuntu Suomen ja silloisen Radio Koskisuomen (archive.orgin tallenne 18.4.2018 podcastit.tv) yhteistyöprojektina. Panelistit ja aiheet tulivat Vapaa Suomi -yhteisöstä. Paneeliin pystyi myös halutessaan osallistua kuka tahansa. Kun ensimmäiset jaksot nauhoitettiin vuonna 2007 kokoontuivat panelistit saman pöydän ympärille keskustelemaan, mutta sittemmin nauhoitukset tehtiin verkon yli Mumblella.

LinuCast sai Suomen Linux-käyttäjien yhdistys FLUGin Linux-tekijä-kunniamaininnan vuonna 2009.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]