Ero sivun ”LFTP” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Sivun sisältö korvattiin sisällöllä ”HYVÄSTI NUSSIJAT”)
(Kumottu muokkaus #23512, jonka teki ARTTUSN WIHOWIIMEINEN MARSSI TÄYTIN TOIVEENNE PÄÄSETTE NYT EROON MUSTA!!!!!!!! ([[User talk:ARTTUSN WIH)
Rivi 1: Rivi 1:
HYVÄSTI NUSSIJAT
+
LFTP on edistynyt tekstipohjainen tiedonsiirto-ohjelma, joka tukee [[FTP]]-, [[FTPS]]-, [[HTTP]]-, [[HTTPS]]-, [[HFTP]]-, [[FISH]]- ja [[SFTP]]-protokollia. Ominaisuuksia ovat mm. keskeytyneen tiedostonsiirron jatkaminen, skriptaus, kaistanrajoitus, siirtojen ajastus ja jonoon laitto sekä töidenhallinta. Varsinaisen lftp-asiakasohjelman rinnalla on olemassa lftpget-niminen ohjelma, jolla tiedostoja voi kopioda etäpalvelimelta [[wget]]in tapaan (sama kuin ''lftp -c'').
 +
 
 +
==Katso myös==
 +
*[[GFTP]]
 +
*[[wget]]
 +
 
 +
==Aiheesta muualla==
 +
*[http://lftp.yar.ru/ Kotisivu]
 +
 
 +
[[Luokka:Tiedonsiirto]]
 +
[[Luokka:Komentorivin erikoisohjelmat]]

Versio 26. lokakuuta 2008 kello 11.28

LFTP on edistynyt tekstipohjainen tiedonsiirto-ohjelma, joka tukee FTP-, FTPS-, HTTP-, HTTPS-, HFTP-, FISH- ja SFTP-protokollia. Ominaisuuksia ovat mm. keskeytyneen tiedostonsiirron jatkaminen, skriptaus, kaistanrajoitus, siirtojen ajastus ja jonoon laitto sekä töidenhallinta. Varsinaisen lftp-asiakasohjelman rinnalla on olemassa lftpget-niminen ohjelma, jolla tiedostoja voi kopioda etäpalvelimelta wgetin tapaan (sama kuin lftp -c).

Katso myös

Aiheesta muualla