Keskustelu käyttäjästä:Maakuth

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Foorumin käyttäjätunnuksen aktivointiviesti[muokkaa]

Tuo foorumin käyttäjätunnuksen aktivivointiviestin lähettäminen ei näytä toimivan. Ehtisikö joku teistä ylläpitäjistä katsomaan sitä. – Klavaristo (keskustelu) 17. huhtikuuta 2022 kello 08.59 (EEST)

Kiitos tiedosta, vika on nyt korjattu. Pahoittelen kun kesti huomata tämä. --Maakuth (keskustelu) 25. huhtikuuta 2022 kello 09.44 (EEST)
Kiitos vian korjauksesta. – Sain aktivointiviestin, joka oli tosin vanhentunut, mutta uudella rekisteröinnillä (ja uudella aktivointiviestillä) tunnuksen luonti onnistui. --Klavaristo (keskustelu) 25. huhtikuuta 2022 kello 12.07 (EEST)

On se vaan hienoa, että sinä ja te muut ylläpitäjät jaksatte päivästä toiseen putsata wikiä spämmistä ja pitää sen käyttökunnossa. Ei voi muuta kuin kiittää! --Pb 27. maaliskuuta 2006 kello 16:45:04 (EEST)

Niin, normaali käyttäjä ei voi (kuin kiittää), mutta tiedän erään joka voisi vaikkapa laittaa ne mustat listat toimintaan ettei tarviis joka päivä putsata. --Maakuth 28. maaliskuuta 2006 kello 16:32:19 (EEST)
Ehkäpä häntä voisi vähän muistuttaa asiasta... On siitä sentään jo yli viikko, kun häneltä asiaa ensimmäisen kerran kysyin, ja parissa päivässä asian silloin oli tarkoitus hoitua. --Pb 28. maaliskuuta 2006 kello 17:25:04 (EEST)
On se vaan hienoa että tuota roskaa vaan pukkaa. Voisi rekisteröitymisen laittaa väliaikaiseksi tai kokonaan pakolliseksi. Jos se auttaisi tähän spämmiin. Jos saisi vielä niin että uusien "jäsenien muokkaukset" pitäisi hyväksyttää vanhoilla KUNNOLLA käyttäytyvillä "jäsenillä". Aktiivisuus ym tilastothan löytyvät jo valmiiksi tietokannasta. --Lahtis (keskustelu) 13. elokuuta 2021 kello 02.28 (EEST)
Joo, sellainenkin vipu on, että rekisteröinnistä pitää odottaa jonkun aikaa ennenkö pääsee muokkaamaan. Hyvin vähänhän tätä wikiä muokataan asiallisesti kirjautumatta, että ehkä tämä voisi olla ihan hyvä kääntää päälle, vähintäänkin toistaiseksi. Hassua, että jaksetaan harrastaa tällaista ilkivaltaa näin perusteellisesti, monen viikon aikajänteellä. --Maakuth (keskustelu) 13. elokuuta 2021 kello 07.49 (EEST)