Keskustelu käyttäjästä:LinuxMan

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa Linux.fi-wikiin[muokkaa]

Hei, tervetuloa tänne vaan, huomasin käyttäjäsivultasi, että pelailet ja käyttämäsi jakelut ovat Debian-pohjaisia, jonka takia paketit ovat vakaamman puoleisia, mutta sitä myöten ehkä turhankin vanhoja välistä eikä välttämättä paras pelaamisen kannalta. Winen kanssa kannattaa käyttää Wine Staging-versiota, joka päivittyy muutaman viikon välein, ohjeet Debianille ja Ubuntulle. Ja ei kannata täysin Winen varaan jättää pelailua, Lutriksella saa yhden, jos toisenkin pelin toimimaan kunnollisesti sekä ilman suurempaa säätämistä ja sille on julkaistu esim. noita SCP-pelejä varten runnereita. --Foliohattu (keskustelu) 8. lokakuuta 2020 kello 15.19 (EEST)

Kiitos tiedosta. LinuxMan tai keskustelu 8. lokakuuta 2020 kello 15.20 (EEST)
Tervetuloa tänne Linux wikiin. Aktiivisia kirjoittajia ja kielenhuoltajia aina tarvitaan. --Lahtis (keskustelu) 4. marraskuuta 2020 kello 21.38 (EET)

Väite[muokkaa]

Ohjelmien mahdolliselle lisäohjeille, määritelmille olit uuden termin, väitteen lisännyt - yritin etsiä kyseisen termin aiempaa käyttöä eri hauilla ja hakukoneilla, mutta aiheeseen liittyessään ne tuntuivat aina osoittavan Linux.fi-wikiin.

Eli olisiko taustatietoja kyseisestä termistä, sen käytöstä, levinneisyydestä? Koska vaikka suomenkielisiä, luontevia ilmauksia toki aina tässä wikissä suositaankin, vahvasti anglismien täyttämän tietotekniikan sanaston seassa mahdollisuuksien mukaan - väite näyttänee ilmaantuvan kyseisessä käyttöyhteydessä vain ja ainoastaan tässä wikissä, jonka takia artikkelin sisältö palautetaan muokkaustasi edeltäneen nimityksen alaisuuteen, lisäämäsi sisällön sisältäen. --Foliohattu (keskustelu) 30. toukokuuta 2022 kello 10.27 (EEST)

Itse olen aina käyttänyt termiä "väite", mutta jos kukaan muu ei ymmärrä sitä, minua ei haittaa. Sivu olkoon helpoiten ymmärrettävällä nimellä varustettu. --LinuxMan + chat | muokkaukset 31. toukokuuta 2022 kello 11.17 (EEST)