Muokataan sivua Keskustelu:Näytönohjaimet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Onpas hämäävä nimi, eikö esimerkiksi Näytönohjainajurien asennus olisi parempi? --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 9. elokuuta 2005 kello 23:30:26 (EEST)
Onpas hämäävä nimi, eikö esimerkiksi Näytönohjainajurien asennus olisi parempi? --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 9. elokuuta 2005 kello 23:30:26 (EEST)
:Totta, se voisi olla parempi. --[[Käyttäjä:SeppoSiili|SeppoSiili]]
:Kiistatta... Taisin itse aikanaan tämän nimetä, ja se tuntui silloin ihan hyvältä nimeltä - suurin osa ajureista on kuitenkin vapaita. Ja useimmille näytönohjaimille löytyy myöskin avoimet ajurit... Mutta niin, onhan tuo tuollaisenaan aavistuksen hämäävä. Hyvä huomata tässä vaiheessa kommentin kirjoittamista kommentoivansa wanhahkoa juttua :) --[[Käyttäjä:Maakuth|Maakuth]] 30. marraskuuta 2006 kello 03:14:20 (EET)
Semmoista kyselen, että olisikohan tämä artikkeli ehkä mielekäs paloitella osiin? Tällä hetkellä se on pitkä kuin nälkäpäivä, mutta iso osa artikkelin kappaleista ei toisiinsa liity mitenkään. Artikkelin pituudesta huolimatta sitä voisi ihan reilusti täydentää edelleen, ja jakeluitakin siinä on listattu vasta muutama. Pituutta paremmin täydennetylle artikkelille tulisi ihan hirveästi. Eli nuo jakelukohtaiset tarkemmat ohjeet voisi laittaa minusta omiin artikkeleihinsa, ja tämän nykyisen otsikon alle voisi tulla sitten yleistä asiaa näytönohjaimista Linuxissa. (Mainita tarjolla olevia vaihtoehtoja ja vapaiden ja suljettujen ajurien saatavuus ainakin.) --[[Käyttäjä:Muep|Muep]] 23. marraskuuta 2007 kello 08.53 (EET)
Miten vanhemmat näytönohjaimet ovat edustettuna täällä, ainakin suurimmasta osasta niistä on julkaistu lähdekoodit gpl muodossa.
Itselläni on vieläkin voodoo 3 toiminnassa ja siihen on julkaistu toimiva gpl ajuri.
Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)