Ero sivun ”Icedax” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (yksi luokka lisää)
p
Rivi 1: Rivi 1:
Icedax on [[cdrkit]]-projektiin kuuluva [[komentorivi]]pohjainen ääni-cd:n [[CD:n rippaus|rippausohjelma]]. Se on alun perin [[haara]]utettu cdrtools-projektin cdda2wav-ohjelmasta.
+
Icedax on [[cdrkit]]-projektiin kuuluva [[komentorivi]]pohjainen ääni-cd:n [[CD:n rippaus|rippausohjelma]]. Se on alun perin [[haara]]utettu [[wikipedia:cdrtools|cdrtoolsin]] cdda2wav-ohjelmasta.
  
 
==Käyttö==
 
==Käyttö==
Ripataan koko <tt>/dev/cdrom</tt>-[[laitetiedosto]]sta löytyvä cd-levy ([[valitsin]] <tt>-D</tt>) pilkkoen jokaisen kappaleen omaan tiedostoonsa (valitsin <tt>-B</tt>) tallentamatta erillisiä tekstimuotoisia infotiedostoja (valitsin <tt>-H</tt>):
+
Ripataan koko <tt>/dev/cdrom</tt>-[[laitetiedosto]]sta ([[valitsin]] <tt>-D</tt>) löytyvä cd-levy pilkkoen jokaisen kappaleen omaan tiedostoonsa (valitsin <tt>-B</tt>) tallentamatta erillisiä tekstimuotoisia infotiedostoja (valitsin <tt>-H</tt>):
 
  icedax -D /dev/cdrom -B -H
 
  icedax -D /dev/cdrom -B -H
 
Ripataan vain kappaleet 3-17:
 
Ripataan vain kappaleet 3-17:

Versio 12. marraskuuta 2009 kello 22.13

Icedax on cdrkit-projektiin kuuluva komentorivipohjainen ääni-cd:n rippausohjelma. Se on alun perin haarautettu cdrtoolsin cdda2wav-ohjelmasta.

Käyttö

Ripataan koko /dev/cdrom-laitetiedostosta (valitsin -D) löytyvä cd-levy pilkkoen jokaisen kappaleen omaan tiedostoonsa (valitsin -B) tallentamatta erillisiä tekstimuotoisia infotiedostoja (valitsin -H):

icedax -D /dev/cdrom -B -H

Ripataan vain kappaleet 3-17:

icedax -D /dev/cdrom -B -H -t 3+17

Katso myös