Hypnotix

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hypnotix
Ensijulkaisu 1.1
Vakaa versio 1.1  / 3.12.2020
Kehitysversio 1.2
Ohjelmoitu Python 3
Käyttöliittymä Gtk3
Lisenssi GPLv3
Kotisivu github.com/linuxmint/hypnotix
Lähdekoodi github.com/linuxmint/hypnotix

Hypnotix on IPTV-suoratoistosovellus, joka tukee suoraa televisiota, elokuvia ja sarjoja. Se tukee seuraavantyyppisiä IPTV-palveluntarjoajien suoratoisto muodoissa: M3U URL, Xtream-sovellusliittymää ja paikallista M3U-soittolistaa. Hypnotix ei tarjoa sisältöä tai TV-kanavia, se on soitinsovellus, joka suoratoistaa IPTV-palveluntarjoajilta.

Oletuksena Hypnotix on määritetty yhdelle IPTV-palveluntarjoajalle nimeltä Free-TV: https://github.com/Free-TV/IPTV. Tämä palveluntarjoaja valittiin, koska se täytti seuraavat kriteerit. Se sisältää vain ilmaista, laillista, yleisesti saatavilla olevaa sisältöä. Se ryhtii TV-kanavat maittain. Se ei sisällä aikuisille suunnattua sisältöä. TV-kanaviin ja mediasisältöön liittyvät kysymykset tulisi osoittaa suoraan asianomaiselle palveluntarjoajalle.

Huomaa: Voit vapaasti poistaa Free-TV:n Hypnotixista, jos et käytä sitä tai lisätä muita palveluntarjoajia, joille sinulla voi olla pääsy tai paikallisisia M3U-soittolistoja.

Asennus[muokkaa]

Tällä hetkellä ohjelma on saatavissa vain Debian pakettina ohjelmiston kotisivulta. Vanhempiin Ubuntu jakeluihin ohjelmistoa ei voi asentaa python3-imdbpy riippuvuuden takia.

Katso myös[muokkaa]

v  k  m
Mediakeskusohjelmistoja
 Viihdekeskukset  Hypnotix | Kodi | LibreELEC | OSMC
 Keskeytyneet  Boxee | Moovida Media Center | OpenELEC